ايمني از منكر الهي يك صفت باطني است كه گاهي در اعماق قلب انسان به آرامي حركت و نمو مي‌كند و براي شناسايي اين بيماري كشنده لازم است به نوعي رويكرد علامت‌شناسانه (سميولوژيستيك) روي آورد. علائم زير در اين زمينه قابل معرفي است:

  1. تکبر در مقابل خلق خدا و تحقیر آنان: زيرا از عاقبت كار خود بيم ندارد كه خود را برتر از مردم مي‌پندارد و آنان را حقير مي‌شمارد؛ چه بسا او بدعاقبت شود و آنان خوش‌عاقبت گردند
  2. اصرار بر گناه: یعنی توبه نکردن از گناه و ترک نکردن آن؛ همان طور که امام جواد علیه السلام می فرمایند: اصرار بر گناه، نوعی ایمنی از مکر خداست.
  3. عیبجویی از مردم و فراموشی گناه خود: همان طور كه امام صادق علیه السلام فرمود: هرگاه دیدید کسی گناهان مردم را پی جویی می کند و گناه خود را فراموش کرده است، بدانید که مورد مکر الهی قرار گرفته است.
  4. بقای نعمت ها و تداوم آن با وجود ارتکاب گناهان: البته باید در نظر داشت که گناهان و بقای نعمت ها برای هر کس به فراخور جایگاه اوست؛ به عنوان مثال حاج ملا هادی سبزواری از بزرگان اخلاق و حکمت درباره برخی صاحبان کشف و کرامت - که گرفتار مکر الهی هستند - می گوید: حتی ممکن است فردی که دارای کرامات و خوارق عادات باشد، به این امنیت برسد و نگرفتن این حالات از او با وجود سوء ادب، مکر خدا با اوست.

گناهان کبیره مکر ,گناه ,گناهان ,كه ,الهی ,آنان ,مکر الهی ,همان طور ,اصرار بر ,و آنان ,از مردممنبع

داستان عاق والدین

پیامد آدمکشی

احادیث دروغ

پاسخ به یک سوال مهم در مورد ایمنی از مکر

درمان ایمنی از مکر خداوند

علایم ایمنی از مکر الهی

عوامل ایجاد یا تقویت امنیت روحی نسبت به مکر الهی

مشخصات

آخرین جستجو ها

پکیج های کنکوری حرف آخر طراحی و ساخت و سفارش... باربری لیورپول فروشگاه دانلود فایل طراحی سایت ادبی دانلود رام پنتک آموزش زبان انگلیسی